Voor ondernemers

 

Ik wil jou als ondernemer je (zelf-)vertrouwen teruggeven en/of versterken, adviseren en ondersteunen koers te bepalen.

 

Door een sterk veranderde wereld en een steeds sneller veranderende maatschappij zijn alle zekerheden die we als mensheid altijd hadden aan het vervagen. De enige zekerheid die je kunt hebben zit in jezelf. Dat geldt voor privépersonen, maar zeker ook voor jou als ondernemer. Ik zie steeds meer ondernemers worstelen. Ze zijn meer aan het overleven dan aan het leven.

Ik help je om koers te bepalen en te houden.

Door vragen te stellen zoals: Wat "bezielt" jou als ondernemer nog? Wat is je drijfveer? Welke waarde voegde jouw bedrijf ooit toe aan de maatschappij en is deze waardecreatie nog relevant? Is de wijze waarop jij als ondernemer deze waarde creëert nog de juiste? Is er een andere manier of ander Business Model dat richting de nieuwe toekomst meer uitkomst biedt?

Jij als ondernemer zal nog meer dan ooit moeten varen op jouw innerlijke compas. Nog meer dan ooit komt het neer op vertrouwen op jezelf. Niets is zeker!

 

Hoe?

 

Vanuit bewustwording, inzichten en eye-openers kunnen we samen gaan werken aan zelfvertrouwen dat nodig is om te reflecteren en in actie te komen. Vanuit deze zelfreflectie en vervolgens vanuit zelfdiscipline, zal jij als ondernemer keuzevrijheid gewaarworden en eigen verantwoordelijkheid nemen om ook daadwerkelijk doelstellingen te gaan behalen of, nog mooier, dromen waar gaan maken.

V.O.C. streeft naar een betere wereld, waarin mensen al hun
natuurlijke talenten en positieve drijfveren inzetten om vanuit vriendschap
en vertrouwen met elkaar een nieuwe toekomst te creëren.

TOP